Flørte sms a

Flørte sms a Kanskje noen av dere eksperter kan svare meg på dette: Når jenter sender melding til deg med ordlyden "hei vennen. hva gjør du på?" osv osv, noe i den duren. med folk du ikke kjenner. Vi gir deg 50 tips som vil gjøre deg til en ekspert i flørting! Skrive en sms under flørtingen? Eller ta imot et anrop? Like mange oppgir at de har sniklest kjærestens SMS. Les også: Katastrofevarsel på sms Vil ikke svareSvært mange misliker oppringninger. Fire av ti nordlendinger har blitt sjekket opp på SMS. Vi vil gjerne høre hva din beste SMS-sjekkereplikk er! Bruk kommentarfeltet.

iFinnmark - Er du en SMS-flørter?

med folk du ikke kjenner. Vi gir deg 50 tips som vil gjøre deg til en ekspert i flørting! Skrive en sms under flørtingen? Eller ta imot et anrop? Jeg syns det er bra de tar tak i det og tenker at de gjerne er i grei form og er sunne selv om de er overvektige (siden de trener!). De spiser nok  Hvordan flørte på sms?

- Singelliv og dating. Har dere noen konkrete ting jeg kan skrive som SMS flørting?:) MVH gutt på 16 ;) Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer.

Flørte-SMS... eller?

Flørte sms a Typiske groviser er kjempemorsomt, men direkte flørtende utsagn er over streken, synes jeg.

Jeg kan ønske, men ikke få. La heller personen gi deg telefonnummeret sitt — da kan du bestemme selv om du vil ta kontakt eller ikke.

Egen kommentar: Tar tak i dens hånd, ønsker den var din. Homofil vitser. Upassende innlegg?

Norske jenter uttrykker følelser på SMS. De synes det er lettere enn å betro seg ansikt til ansikt. Jeg syns det er bra de tar tak i det og tenker at de gjerne er i grei form og er sunne selv om de er overvektige (siden de trener!). De spiser nok  Hvordan flørte på sms? - Singelliv og dating. Vi sender SMS-meldinger som aldri før og mange bruker mobilen som et flørteverktøy. Her er tipsene for å flørte bra.

Jeg syns det er bra de tar tak i det og tenker at de gjerne er i grei form og er sunne selv om de er overvektige (siden de trener!). De spiser nok  Hvordan flørte på sms? - Singelliv og dating. Like mange oppgir at de har sniklest kjærestens SMS.

Les også: Katastrofevarsel på sms Vil ikke svareSvært mange misliker oppringninger. med folk du ikke kjenner. Vi gir deg 50 tips som vil gjøre deg til en ekspert i flørting! Skrive en sms under flørtingen? Eller ta imot et anrop?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
This entry was posted in Lokal. Bookmark the permalink.